A6 Lemmer

Afsluiting 19 – 22 oktober – rotonde A6 t/m kruispunt Zeedijk

Van vrijdag 19 oktober 20.00 uur tot maandagochtend 22 oktober 6.00 uur wordt de weg vanaf de nieuwe rotonde ten oosten van het Pasveerviaduct tot en met het kruispunt met de westelijke op- en afrit A6 geasfalteerd.
De gehele weg onder het Pasveerviaduct, het kruispunt bij de Zeedijk en de op- en afrit naast de McDonalds zijn dan afgesloten.
Het doorgaande verkeer rijdt via de A6, Woudsend en Balk. Lokaal verkeer kan Lemmer in- en uitrijden via Bant en de Zeedijk of Oosterzee en de Straatweg. Fietsers en voetgangers moeten via Follega en Oosterzee.

Ook de McDonalds en de carpoolplaats zijn afgesloten tijdens de werkzaamheden. Dat betekent dat je op vrijdag 19 oktober vanaf 20.00 uur het carpoolterrein niet meer op- of af kunt rijden. Bussen rijden via een aangepaste dienstregeling. Voor up-to-date informatie kunt je terecht op de website van Arriva, www.arriva.nl.

Werk rondom het PasveerviaductSinds deze week rijdt het verkeer vanaf de op- en afritten van de A6 over een tijdelijke rotonde, om de werkzaamheden heen. Welke werkzaamheden hier de komende tijd ?Het Pasveerviaduct krijgt een opknapbeurt. Het viaduct krijgt onder andere een nieuwe laag verf en nieuwe verlichting.De rijbanen onder het viaduct voor het vrachtverkeer worden verlaagd. Deze liggen straks 60 centimeter lager dan de huidige weg.De kruispunten bij de Zeedijk/McDonalds en de westelijke op- en afritten van de A6:hier komen nieuwe rijstroken, nieuwe verkeerslichten en nieuwe lichtmasten.Het fietspad komtt straks aan de noordzijde onder het viaduct.Om te zorgen dat fietsers en voegangers veilig vanaf de Zeedijk naar de overkant (bij de McDonalds) kunnen, zijn er tijdelijke verkeerslichten

Geplaatst door De Lemster Krant op Vrijdag 21 september 2018

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *