Balanss

Veel nieuws bij Balanss

Gezond en fit het nieuwe jaar in

Wat 4 jaar geleden gestart is als een studio voor Personal Training is inmiddels uitgegroeid tot een allround sportbedrijf dat zich richt op gezondheid, voeding en vitaliteit. Aan de Hopweg 39 te Rutten is een voormalige boerderij geheel professioneel ingericht met 2 sportstudio’s en een ruimte voor groepstrainingen. In het staartje van 2018 en in het nieuwe jaar komen daar nog meer nieuwe activiteiten bij.

Ouderen

Vanaf december 2018 is er een speciale groep voor ouderen van boven de 60 jaar. Functioneel bewegen / sporten om lekker fit en vitaal te blijven.

Sportmassage

Vanaf 1 december kan je ook terecht voor een sportmassage bij Balanss. Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en je lichaam. Hierdoor zullen spieren beter kunnen presteren en voel je je fitter, energieker en meer ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk.  

BodyBoxx

Dat boksen populair is, is niet nieuw. Wat wel nieuw is, is BodyBoxx. Dit is een groepstraining met authentiek boksen waarin samenwerking, muziek en plezier centraal staan. Een full body workout zorgt voor een goed en voldaan gevoel na de pittige training waar je veel uithoudingsvermogen en kracht van krijgt. BodyBoxx start in januari 2019 bij Balanss

Gymtrainingen

Naast de personal trainingen verzorgd Balanss, onder de naam Balanss-GYM, groepstrainingen. In een groep van maximaal 10 personen worden, onder begeleiding van professionele trainers, uitdagende groepstrainingen gegeven. Wie liever in een wat kleiner groepje traint, kan deelnemen in de ‘small group’ waar maximaal 5 personen deelnemen.

Alle informatie over Balanss en de diverse mogelijkheden, zijn terug te vinden op de website; www.balanss.nl

 

Post Author: admin