De Muziekflat – Live on Stage

Lemmer – Naast de reguliere lessen is het vanaf augustus voor de jeugd ook mogelijk om in bandrepetities mee te doen en hun talent (+ het geleerde) uit te proberen. Compleet met podium, apparatuur, microfoons en instrumenten. Ik zou zeggen : “Doe mee!” en meld je aan.

   

Het werkt als volgt. Stap 1: aanleren van de basistechnieken, akkoorden, ritmiek en tempo tijdens de reguliere lessen. Stap 2: keuze om mee te doen aan de bandrepetities. Eén ronde bestaat uit 3 wekelijkse lessen van 1 uur. Les 1: formeren bands, liedje(s) kiezen, uitschrijven, uitleg/doornemen, thuis instuderen. Les 2: doornemen/spelen, fouten herstellen, tempo maken, geheel vormen. Les 3: bandrepetities in activiteitencentrum “Het Baken” – Live on Stage.

Iedere ronde mag je kiezen : mee doen?!… Of overslaan om tijdens de reguliere lessen te werken aan nieuwe technieken, speelvaardigheid, een ingewikkeld stuk, diploma’s e.d. Deze nieuw geleerde technieken en/of dat ingewikkelde stuk kan vervolgens met band en op het podium in een nieuwe ronde worden uitgetest. Het moge duidelijk zijn dat er ‘Live on Stage’ oneindig veel leermomenten zijn en ook voor wie in een band wil, maar (nog) niet voor publiek is dit ideaal.

Zang begeleiding’ wordt per augustus ook toegevoegd aan de bestaande vakken. Het totaal aan keuzevakken is vanaf dan: gitaar, piano, bas, keyboard, zangbegeleiding, muziektheorie (met landelijke examens) en Alfred’s leermethodes.

De kosten zijn 15 euro per les. (reguliere les 45 min. / band 60 min.)
Kom langs voor een gratis proefles!

De Muziekflat Lemmer

 
Muziekschool / Privéschool voor lessen in gitaar, piano,

muziektheorie en meer…

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *