Muurvlag van Gekkiggeit

Rinske is dol op quotes en spreuken uit grootmoeders tijd. Maar omdat deze vaak iets te oubollig zijn, verpakt ze de spreuken in een modern jasje. Naast gave tegeltjes met pakkende teksten, ontwerpt ze muurvlaggen. Met teksten als ‘You’re one in a Melon’ en ‘Hooray it’s today’ geef je de muur in een handomdraai een compleet andere look.

Pimp je muur met een vlag
Voortaan geen gestoei meer met stickers die je van de muur moet krabben of achtergebleven restjes lijm. Met een muurvlag creëer je binnen no-time een totaal andere look, zonder dat dit je muur beschadigd! De vlaggen zijn er in verschillende soorten en maten, dus er is voor ieder wat wils. Geef de kinderkamer een complete make-over door wat kleurrijke muurvlaggen op te hangen. Of plaats meerdere vlaggen bij elkaar voor extra speels effect. Naast muurvlaggen met pakkende teksten als ‘Shake Your Pompoms’ en ‘Donut Worry’ zijn er ook vlaggen in de vorm van een pizzapunt of met een ananas print. De muurvlaggen worden geleverd inclusief stok en touw om de muurvlag op te hangen. Verkoopprijzen vanaf € 7,50.

Persoonlijke cadeau’s op maat
Wil je liever je eigen tekst op een vlag of ander product terugzien? Ook dat is mogelijk, want Rinke maakt alle producten van Gekkiggeit zelf, met een beetje hulp van haar moeder. Laat bijvoorbeeld een tegeltje maken met daarop de favoriete quote van je zus of met het stopwoordje van je kind. Ook voor een bijzonder verjaardagscadeau of een huwelijkscadeau kun je bij Gekkiggeit terecht. Bijna niets is te gek!

Over Gekkiggeit
Gedreven door haar liefde voor interieurstyling en vanuit het idee dat het allemaal wel wat moderner mag, is Rinske webwinkel Gekkiggeit begonnen. Naast muurvlaggen vind je in devwebshop moderne tegeltjes, snijplanken, ontbijtplanken, posters en tassen. Stuk voor stuk producten in de kenmerkende en originele stijl van Gekkiggeit. De producten maken vrolijk en geven een echt ‘hebben-gevoel’. De producten zijn verkrijgbaar via deze link

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *