Pasveerviaduct

Werk rondom het Pasveerviaduct
Sinds vorige week rijdt het verkeer vanaf de op- en afritten van de A6 over een tijdelijke rotonde, om de werkzaamheden heen. Welke werkzaamheden hier de komende tijd ?

Het Pasveerviaduct krijgt een opknapbeurt. Het viaduct krijgt onder andere een nieuwe laag verf en nieuwe verlichting.
De rijbanen onder het viaduct voor het vrachtverkeer worden verlaagd. Deze liggen straks 60 centimeter lager dan de huidige weg.
De kruispunten bij de Zeedijk/McDonalds en de westelijke op- en afritten van de A6:hier komen nieuwe rijstroken, nieuwe verkeerslichten en nieuwe lichtmasten.

Het fietspad komtt straks aan de noordzijde onder het viaduct.

Om te zorgen dat fietsers en voegangers veilig vanaf de Zeedijk naar de overkant (bij de McDonalds) kunnen, zijn er tijdelijke verkeerslichten.

reactie:


Jep het is fantastisch om elke ochtend 20 minuten bezig te zijn om de snelweg op te komen 😬😬


Werk rondom het PasveerviaductSinds deze week rijdt het verkeer vanaf de op- en afritten van de A6 over een tijdelijke rotonde, om de werkzaamheden heen. Welke werkzaamheden hier de komende tijd ?Het Pasveerviaduct krijgt een opknapbeurt. Het viaduct krijgt onder andere een nieuwe laag verf en nieuwe verlichting.De rijbanen onder het viaduct voor het vrachtverkeer worden verlaagd. Deze liggen straks 60 centimeter lager dan de huidige weg.De kruispunten bij de Zeedijk/McDonalds en de westelijke op- en afritten van de A6:hier komen nieuwe rijstroken, nieuwe verkeerslichten en nieuwe lichtmasten.Het fietspad komtt straks aan de noordzijde onder het viaduct.Om te zorgen dat fietsers en voegangers veilig vanaf de Zeedijk naar de overkant (bij de McDonalds) kunnen, zijn er tijdelijke verkeerslichten.

Geplaatst door De Lemster Krant op Vrijdag 21 september 2018

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *