September inloop

Dinsdagavond 14 mei vindt in Heerenveen een inloopavond plaats over de nieuwe bestemming van De Kruiskerk. Wonen bij September verbouwt het monumentale pand aan de Burgemeester Falkenaweg het komende jaar tot twee woonhuizen voor ouderen met dementie. Tijdens de inloopavond is September zelf, samen met de architect en de projectontwikkelaar aanwezig voor het beantwoorden van vragen over wonen, werken en de bouwperiode. 

September Heerenveen

De bijna honderd jaar oude Kruiskerk heeft tot 2012 dienstgedaan als kerk van de Protestantse Wijkgemeente Heerenveen. Wonen bij September transformeert de kerk tot een fijne woonomgeving voor ouderen met dementie. In de kerk en nieuwbouw komen twee woonhuizen met elk twintig ruime appartementen die bewoners geheel naar eigen smaak en wens kunnen afwerken en inrichten. De start van de bouw staat gepland in het najaar. De eerste bewoners nemen naar verwachting in het laatste kwartaal van 2020 hun intrek.

Onderdeel van de buurt

Wonen bij September vindt het belangrijk dat de kerk onderdeel blijft van de buurt en de samenleving in Heerenveen. Het proces, de planning en veranderingen deelt September graag met omwonenden en andere geïnteresseerden. Daarom vindt er op dinsdag 14 mei een inloopavond plaats. Dit is een vervolg op de informatie- en inspraakavond afgelopen winter. De komende inloopavond kent geen specifieke agenda. Iedereen kan vrij inlopen en vragen stellen aan September, de architect en projectontwikkelaar Thuismakers.

Details inloopavond

Datum
Dinsdag 14 mei 2019

Tijd
tussen 19.00 en 21.00 uur

Locatie
Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen

Post Author: admin